Label Mini Trading


Kepada semua pemilik bisnes, usahawan online, pemilik butik, founder produk, tukang jahit baju, jahit baju kurung, baju raya, baju melayu, jahit pukal, baju raya atau sesiapa sahaja yang sedang menjalankan bisnes berkaitan pakaian seperti menjual tudung jenama sendiri, membuat baju, jahit tudung, dropship tudung, pemborong kain tudung, membuat beg, buat shawl, jahit jubah, membuat jaket, jahit scarf, jahit hijab, niqab, menjahit pukal, dan apa saja  yang berkaitan dengan produk pakaian.

Selamat datang ke kilang tag label pakaian eksklusif jenama sendiri harga murah, harga kilang, harga mampu milik. Kilang woven label pakaian kami beroperasi di Penang, mampu menghasilkan tag label baju dan label pakaian yang berkualiti setanding dengan jenama terkenal.

Adakah anda telah mempunyai tag label jenama sendiri atau sedang mencari tempat buat tag label yang murah di Malaysia untuk jenama produk sendiri?

Kepakaran kami adalah membuat tag label pakaian  jenama sendiri untuk semua jenis produk terutamanya pakaian. Anda boleh buat label sendiri design logo atau jenama (nama brand) yang ingin dibuat pada tag label tersebut dan serahkan kepada kami untuk menghasilkan tag label yang cantik dan eksklusif harga murah jenama sendiri.

Kami sedia membantu anda untuk buat dan menghasilkan tag label pakaian yang cantik dan berkualiti tinggi dalam pelbagai kuantiti, minimum order serendah 100pcs sahaja, bergantung kepada permintaan. Tidak perlu risau tentang harga tag label kerana harga yang kami tawarkan pula adalah sangat berpatutan dan mampu milik.

Yang penting, anda mesti buat label tag jenama sendiri kalau ingin kekal bersaing dalam bisnes online masa kini. Kos label tag lebih jimat jika tempahan tag label di buat dalam kuantiti banyak.

Dengan meletakkan label tag pada sesuatu produk, sudah tentu ianya akan lebih dikenali dan sentiasa dalam ingatan serta lebih meyakinkan pelanggan dan bakal pelanggan untuk membeli produk jenama anda dan lebih penting lagi, menjadikan produk keluaran jenama anda mempunyai nilai eksklusif di mata pelanggan.

Produk anda masih tiada tag label jenama sendiri ? Tunggu dulu. Jangan biarkan produk anda tidak ada jenama sendiri. Ramai pelanggan labelmini.com  yang telah kami jumpa meluahkan rasa kesal kerana tidak membuat tag jenama sendiri walaupun telah lama menjalankan bisnes perniagaan. Kini anda tidak perlu pening kepala untuk mencari tempat buat tag baju, tag tudung dan sebagainya. Serahkan kepada kami untuk menghasilkan tag label yang eksklusif jenama sendiri.


Kenapa pentingnya ada jenama sendiri?

Pengenalan Nama Pengeluar/Founder Produk

Pengenalan pembuat atau pemilik sesuatu produk adalah penting sebagai satu tarikan utama (first impression) kepada pelanggan, secara tidak langsung dapat membina tapak perniagaan yang kukuh dan dikenali ramai di mata umum. Jenama produk juga penting untuk meningkatkan pengiktirafan terhadap sesuatu produk yang dihasilkan. Dengan adanya jenama produk, pelanggan akan lebih mudah untuk ingat dengan jenama produk tersebut. Oleh itu, sangat penting untuk membina jenama melalui tag label pakaian.

Medium Pengiklanan Yang Berterusan.

Penting dengan adanya logo jenama atau brand  sendiri yang dicetak pada suatu produk, secara tidak langsung dapat membantu memperkenalkan serta menaikkan nama brand anda di dalam pasaran. Ianya adalah satu strategi pemasaran produk paling berkesan sejak dahulu lagi dengan adanya tag label dengan jenama  sendiri. Lihat saja contoh-contoh jenama yang terkenal di sekeliling anda seperti adidas, nike, padini, zawara, zara, bonia dan banyak lagi.

Nilai Eksklusif

Sesuatu produk yang dihasilkan akan menjadi lebih bernilai dan berharga dengan adanya tag label dengan jenama sendiri. Membina jenama adalah penting untuk meningkatkan tahap keyakinan pelanggan terhadap produk. Suatu produk akan nampak lebih bernilai dan eksklusif dengan adanya tag label jenama sendiri.Isikan nama dan email anda untuk dapat info produk & senarai harga terkini tag label pakaian. Info ini  akan di hantar terus ke email anda.

Nota: Sila check folder spam jika tidak terima email pengesahan.

Name
Email

Email Marketing by TrafficWave.net

Customer Review/Feedback

More feedback here…..


 

WhatsApp Whatsapp Me