Printed Label

Label jenis printed ini dibuat daripada fabrik satin polyester yang bermutu tinggi dengan teknik cetakan terkini heat press transfer paper dapat menghasilkan kualiti label yang terbaik. Warna dijamin kekal dan tidak luntur. Sesuai untuk semua jenis tudung, telekung, shawl, jubah, soft toys, dan lain-lain fabrik.

Terdapat pelbagai pilihan size label yang boleh dipilih mengikut kesesuaian produk anda.

Label jenis printed ini sesuai untuk anda yang masih baru dalam bisnes berasaskan pakaian, tudung, baju, shawl dan sebagainya serta membina jenama sendiri kerana ianya boleh dibuat dalam kuantiti yang sedikit.

Ujian telah menunjukkan bahawa label print ini warna kekal dan tidak luntur walaupun dibasuh.

Label jenis printed ini boleh dibuat dalam pelbagai warna yang menarik dan biasanya label jenis printed ini banyak digunakan pada pakaian sukan. Namun begitu, kegunaannya tidak terhad dan boleh juga dijahit pada baju, tudung, shawl, jubah, telekung, dan sebagainya mengikut kreativiti anda.


Nota:

Warna yang dihasilkan pada label jenis  ini mungkin berbeza atau tidak sama 100% seperti yang anda lihat di komputer/tablet/phone atau alat elektronik yang lain disebabkan resolution yang berbeza pada setiap peranti elektronik.  The color may not 100% accurate as per request due to printer limitation or display color resolution may vary from different computer or electronic device.